Att kunna ha ett hus där du kan insupa ljuset och känna lugnet är guld värt. Därför erbjuder vi på HusochStuga.se dig lusthus i Uppsala. Oavsett årstid har du alltid en oas att luta dig tillbaka i för en läspaus eller en trevlig middag. Att sedan på sommaren kunna titta ut genom lusthuset många fönster och se grönskan utanför är underbart.

HusochStuga är mycket måna om att erbjuda våra kunder en förstklassig service Därför ger vi dig både möjligheten att ringa, maila eller chatta med oss på vår hemsida. På så sätt kan du få svar på alla dina frågor från köp till leverans och montering.

Hem / Lusthus Uppsala

Lusthus Uppsala

På HusochStuga.se hittar du lusthus som är lite läckrare än alla andra. Vi levererar till Uppsala och övriga Sverige. Välkommen.

Lusthus Veronica 7
STORSÄLJARE!

Byggarea: 12,2 m2
Golvarea: 9,2 m2
Väggtjocklek: 34 mm

37 998 kr
Lusthus Veronica 4
STORSÄLJARE!

Byggarea: 8,4 m2
Golvarea: 6,7 m2
Väggtjocklek: 28 mm

24 990 kr
Lusthus Jamaica

Byggarea: 9,9 m2
Golvarea: 9,5 m2
Väggtjocklek: 34 mm

32 990 kr
Lusthus Veronica 2

Byggarea: 8,4 m2
Golvarea: 6,7 m2
Väggtjocklek: 28 mm

22 990 kr

Lusthus Uppsala

Smärtfri montering av lusthus för dig som bor i Uppsala med omnejd!

När du köper ett lusthus i Uppsala från HusochStuga.se ska det hålla högsta kvalitet och när köpet är genomfört ska du känna dig nöjd. Därför har HusochStuga.se ett stort utbud av lusthus, allt för att uppfylla dina önskemål. Lusthuset levereras till önskad leveransadress utan extra kostnad. Det kommer omålat och som en byggsats. Dock levereras tak och väggmodulerna färdigmonterade allt för att göra monteringen lättare för dig. Våra leverantörer lägger stort fokus på att göra lusthusen lätta att montera och det medföljer alltid en detaljera monteringsbeskrivning.

Varmt välkommen till HusochStuga.se när du har frågor eller behöver hjälp med ditt köp av ett lusthus!

Stäng