Oavsett årstid är det aldrig fel att kunna ha ett extra uterum med stort ljusinsläpp att kunna sitta och njuta i. Därför erbjuder vi på HusochStuga.se leverans av lusthus i Jönköping samt övriga delar av Sverige. För oss är det viktigt att du ska känna att lusthuset passar dig och dina behov och därmed erbjuder vi ett stort utbud av lusthus i olika utformningar samt storlekar.

På HusohStuga.se värderar vi personlig service högt och erbjuder dig som kund därför att både kunna ringa, maila eller chatta med oss. Upplevelsen vid ett köp ska vara att det är enkelt, proffsigt och går snabbt. Alla våra modeller av lusthus i Jönköping ser du på hemsidan och vid frågor finns vi här för att besvara dem. Finns varan som du beställt i lager gäller omgående leverans men på beställningsvaror varierar leveranstiden.

Hem / Lusthus Jönköping

Lusthus Jönköping

På HusochStuga.se hittar du lusthus som är lite läckrare än alla andra. Vi levererar till Jönköping och övriga Sverige. Välkommen.

Lusthus Veronica 7
STORSÄLJARE!

Byggarea: 12,2 m2
Golvarea: 9,2 m2
Väggtjocklek: 34 mm

37 998 kr
Lusthus Jamaica

Byggarea: 9,9 m2
Golvarea: 9,5 m2
Väggtjocklek: 34 mm

32 990 kr
Lusthus Veronica 4
STORSÄLJARE!

Byggarea: 8,4 m2
Golvarea: 6,7 m2
Väggtjocklek: 28 mm

24 990 kr
Lusthus Veronica 2

Byggarea: 8,4 m2
Golvarea: 6,7 m2
Väggtjocklek: 28 mm

22 990 kr

Lusthus Jönköping

För dig i Jönköping har vi precis rätt lusthus!

De smidiga med HusochStuga.se är att du när som helst på dygnet kan lägga din beställning. Frågor via e-post besvaras normalt inom två timmar oavsett veckodag. Vår kundservicetelefon är öppen alla veckodagar under normala arbetstider.

När du vill ha ett seriöst företag som hjälper dig att hitta rätt lusthus för just dina behov är du hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Stäng