HusochStuga.se erbjuder sina kunder lusthus i Helsingborg, Stockholm, Göteborg samt övriga delar av Sverige. Våra lusthus har alltid varit mycket populära och hur underbart är det inte att få en egen liten oas, ett extra rum med mycket ljusinsläpp och total tystnad. Våra lusthus ser olika ut för att just du ska hitta det perfekta huset för dig och dina behov. De fungerar både som ett extra uterum där du kan känna lugnet med en bok eller ha långa härliga middagar i.

Att alltid ha ett rum med mycket ljusinsläpp, oavsett årstid är mycket värt och vi på HusochStuga.se besvarar mer än gärna dina frågor kring köp eller montering av lusthus. Värt att veta innan är att lusthuset levereras omålat och som byggsats med tydliga ritningar och instruktioner för konstruktionen. Tak samt väggmoduler levereras färdigmonterade allt för att underlätta din montering. Gällande grunden kan du på vår hemsida, under respektive lusthus, läsa om vad du bör tänka på samt hur grunden bör utformas.

Hem / Lusthus Helsingborg

Lusthus Helsingborg

Välkommen till HusochStuga.se. Vi erbjuder dig i Helsingborg lusthus som kommer falla dig i smaken. Välkommen.

Lusthus Veronica 4
STORSÄLJARE!

Byggarea: 8,4 m2
Golvarea: 6,7 m2
Väggtjocklek: 28 mm

24 990 kr
Lusthus Veronica 7
STORSÄLJARE!

Byggarea: 12,2 m2
Golvarea: 9,2 m2
Väggtjocklek: 34 mm

37 998 kr
Lusthus Jamaica

Byggarea: 9,9 m2
Golvarea: 9,5 m2
Väggtjocklek: 34 mm

32 990 kr
Lusthus Veronica 2

Byggarea: 8,4 m2
Golvarea: 6,7 m2
Väggtjocklek: 28 mm

22 990 kr

Lusthus Helsingborg

Kundservice i toppklass för dig som ska köpa lusthus i Helsingborg

För oss på HusochStuga är det viktigt att kunna erbjuda dig som kund en service i toppklass. Du kan både ringa, maila eller chatta med oss för att få en personlig kontakt. Vi erbjuder fri hemleverans av alla våra objekt så länge de inte överskrider 30 kvadratmeter.

Varmt välkommen att kontakta oss när du är ute efter lushus i Helsingborg!

Stäng