Funderar du på att köpa ett attefallshus i Uppsala? Då har du hittat rätt, vi på HusochStuga.se erbjuder attefallshus med hög standard. Ett attefallshus är ett så kallat komplementsbostadshus att låta bygga för dig som har en- eller tvåbostadshus. Sedan 2 juli 2014 får du bygga attefallshus utan bygglov, där en sammanlagd yta på upp till 25 kvadratmeter är godkänt. Alla våra hus uppfyller kraven för bygglovsfritt attefallshus och vi har många olika modeller och varianter att välja mellan - ta en titt på vad vi erbjuder här.

Efter att du beställt ett attefallshus i Uppsala av oss levereras det i byggsats, obehandlat och omålat. Våra leverantörer har prioriterat att ta fram konstruktioner som är lätta att montera samt på att förse dig som kund med tydliga ritningar. På så vis ser vi till att monteringen går så smidigt som möjligt. Utifrån det finns det möjligheter för dig att göra ditt attefallshus unikt och perfekt anpassat efter ditt ändamål.

Hem / Attefallshus Uppsala

Attefallshus Uppsala

Funderar du på att skaffa ett attefallshus i Uppsala? Vi har många olika modeller, läckra med hög standard!

JABO Attefallshus Flex 25 grundsats

Byggarea: 24,4 m2
Golvarea: 22,8 m2
Väggtjocklek: 84 mm

54 750 kr (55 859 kr)
JABO Attefallshus Flex 18,4 Funkis grundsats

Byggarea: 18,4 m2
Golvarea: 16,9 m2
Väggtjocklek: 84 mm

47 790 kr (48 989 kr)
JABO Attefallshus Flex 18,4 grundsats

Byggarea: 18,4 m2
Golvarea: 16,9 m2
Väggtjocklek: 84 mm

46 990 kr (48 585 kr)

Attefallshus Uppsala

Vi har attefallshus i Uppsala för alla situationer

I vårt breda sortiment kan du alltid hitta något som passar för ditt behov - vårt utbud rymmer någonting för både små och stora budgets. Oavsett om du vill ha ett tonårsboende, sommarstuga, hemmaspa eller kanske ett hemmakontor vågar vi lova att vi har någonting som du kommer att gilla. Du bestämmer hur ditt nya hus ska se ut, och vi ger dig den bästa förutsättningen för att slutresultatet ska bli precis som du tänkt dig. Många av våra hus är rymliga nog att ge plats för matplats med kök, sovrum och ett eget litet badrum, perfekt för ett första tonårsboende eller som gäststuga.

Hör gärna av dig till oss på chatten, telefon eller via mail om du har några frågor och funderingar om attefallshus i Uppsala. Varmt välkommen till HusochStuga.se!

Stäng