Funderar du på att skaffa ett attefallshus i Lund? Välkommen till HusochStuga.se! Ett attefallshus är ett så kallat komplementsbostadshus att uppföra för dig som har en- eller tvåbostadshus. Sedan 2 juli 2014 får du bygga attefallshus utan bygglov, där en sammanlagd yta på upp till 25 kvadratmeter är godkänt. Vi etbjuder attefallshus i Lund med hög standard, som är lite läckrare än andra! Alla våra hus uppfyller kraven för bygglovsfritt attefallshus och du kan välja mellan många olika modeller och varianter.

När du köper ett attefallshus av oss levereras det i byggsats, obehandlat och omålat. Våra leverantörer har lagt stort fokus på att ta fram konstruktioner som är lätta att montera samt på att förse dig som kund med tydliga ritningar - allt för att monteringen ska gå så smidigt som möjligt. Utifrån det finns det möjligheter för dig att göra ditt attefallshus unikt och perfekt anpassat efter ditt ändamål.

Hem / Attefallshus Lund

Attefallshus Lund

Vill du ha ett attefallshus i Lund? Vi har attefallshus som är lite läckrare än alla andra - välkommen!

JABO Attefallshus Flex 25 grundsats

Byggarea: 24,4 m2
Golvarea: 22,8 m2
Väggtjocklek: 84 mm

54 750 kr (55 859 kr)
JABO Attefallshus Flex 18,4 grundsats

Byggarea: 18,4 m2
Golvarea: 16,9 m2
Väggtjocklek: 84 mm

46 990 kr (48 585 kr)
JABO Attefallshus Flex 18,4 Funkis grundsats

Byggarea: 18,4 m2
Golvarea: 16,9 m2
Väggtjocklek: 84 mm

47 790 kr (48 989 kr)

Attefallshus Lund

Många möjligheter med ett attefallshus i Lund

I vårt breda sortiment kan du alltid hitta något som passar för ditt behov - vårt utbud rymmer någonting för både små och stora budgets. Oavsett om du vill ha ett tonårsboende, sommarstuga, hemmaspa eller kanske ett hemmakontor vågar vi lova att vi har någonting som du kommer att gilla. Det är du som styr över hur ditt nya hus ska se ut, och vi ger dig den bästa förutsättningen för att slutresultatet ska bli som du tänkt dig. Många av våra attefallshus är rymliga nog att ge plats för matplats med kök, sovrum och ett eget litet badrum, perfekt för ett första tonårsboende eller som gäststuga.

Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig. Hör gärna av dig till oss på chatten, telefon eller via mail så besvarar vi dina frågor och funderingar om ett attefallshus i Lund. Varmt välkommen till HusochStuga.se!

Stäng