Vill du hitta ett attefallshus i Halmstad? Välkommen till HusochStuga.se! I vårt breda sortiment kan du alltid hitta något som passar för ditt behov, i vårt utbud finns någonting för både små och stora budgets. Vare sig du vill ha ett tonårsboende, sommarstuga, hemmaspa eller kanske hemmakontor vågar vi lova att vi har någonting som passar perfekt för dig.

Ett attefallshus är ett så kallat komplementsbostadshus att uppföra för dig som har en- eller tvåbostadshus. Sedan 2 juli 2014 får du bygga attefallshus utan bygglov, där en sammanlagd yta på upp till 25 kvadratmeter är tillåtet. Vi har attefallshus i Halmstad med hög standard, som är lite läckrare än alla andra! Samtliga av våra hus uppfyller kraven för bygglovsfritt attefallshus och du kan välja mellan många olika modeller och varianter.

Hem / Attefallshus Halmstad

Attefallshus Halmstad

Funderar du på att skaffa ett attefallshus i Halmstad? Vi har många olika modeller, läckra med hög standard!

JABO Attefallshus Flex 18,4 grundsats

Byggarea: 18,4 m2
Golvarea: 16,9 m2
Väggtjocklek: 84 mm

46 990 kr (48 585 kr)
JABO Attefallshus Flex 25 grundsats

Byggarea: 24,4 m2
Golvarea: 22,8 m2
Väggtjocklek: 84 mm

54 750 kr (55 859 kr)
JABO Attefallshus Flex 18,4 Funkis grundsats

Byggarea: 18,4 m2
Golvarea: 16,9 m2
Väggtjocklek: 84 mm

47 790 kr (48 989 kr)

Attefallshus Halmstad

Att köpa ett attefallshus i Halmstad

När du köper ett attefallshus av oss levereras det obehandlat och omålat i byggsats. Det är du som bestämmer hur ditt nya hus ska se ut, där vi ger dig den bästa förutsättningen för att slutresultatet ska bli precis som du tänkt dig. Våra leverantörer har lagt stort fokus på att ta fram konstruktioner som är enkla att montera samt på att tillhandahålla tydliga ritningar - allt för att monteringen skall vara så enkel som möjligt för dig. Därefter finns det möjligheter för dig att göra ditt attefallshus unikt och perfekt anpassat efter ditt ändamål.

Många av våra attefallshus är rymliga nog att ge plats för matplats med kök, sovrum och ett eget litet badrum, perfekt för ett första tonårsboende eller som gäststuga.

Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig. Hör gärna av dig till oss på chatten, telefon eller via mail så besvarar vi dina frågor och funderingar om ett attefallshus i Halmstad. Varmt välkommen till HusochStuga.se!

Stäng