Hem / Carport / Carport Krister med förråd
Carport Krister med förråd
Carport Krister med förrådCarport Krister med förrådCarport Krister med förråd

Carport Krister är en praktisk carport och förråd på 31,3 kvm, med en virkestjocklek 44 mm. Krister är samma modell som Carport Lennart men Krister har Snözon 3 istället. Den perfekta lösningen för dig som både vill skydda bilen från sol, regn, snö och samtidigt ha gott om plats till förvaring. Förrådsdelen har gott om fönster som ger bra med ljus i förrådsdelen. Carport Krister är utrustad med en kraftigare förrådsdörr än Lennart. Carport Krister med förråd fyller verkligen sin funktion, möjligheterna är oändliga! Slipp skrapa och skotta fram bilen på vintern, du har en sval bil på sommaren dessutom klarar Krister att förvara en hel del annat tex gräsklippare, barnvagn, däck, cyklar, verktyg och redskap.

Filer
Ritning och manual
HUSochSTUGAs generella tips och råd vid montering

Nedanstående mått är angivna med reservation för felskrivning

Mått
Väggens tjocklek 44 mm
Väggprofiler 44 x 133 mm
Isolerad Nej, det ombesörjer du själv lokalt
Längd (yttermått) 7540 mm
Bredd (yttermått) 4143 mm
Höjd (yttermått) 3033 mm
Vägghöjd till takfot 2065 mm
Byggarea 31,3 kvm
Förråd
Längd (yttermått) 4100 mm
Bredd (yttermått) 2000 mm
Golvarea Förråd 8 kvm
Tjocklek golv 19 mm
Golvbjälkar dimension 43 x 90 mm
Isolerad Nej, det ombesörjer du själv lokalt
Tak
Takets överhäng 300 mm
Takets area 42 kvm
Taklutning 20 grader
Tjocklek tak 19 mm
Takåsar dimension 70 x 140 mm
Isolerad Nej, det ombesörjer du själv lokalt
Takbeläggning Ingår ej.
Takhöjd
Fri takhöjd 2072 mm
Dörr
Antal ytterdörrar 1
Mått ytterdörr 1 905 x 1860 mm (inklusive lås och handtag)
Övrigt
Konstruktionstyp Knuttimrad
Snözon 3,0
Levereras i kolli/kollin med följande mått
Kolli nr 1 Vikt 1960 kg. Paketlängd 6,0 m. Paketbredd 1,2 m. Pakethöjd 0,85 m.

Leverans
Hemleverans med kranbil (fraktfritt): Leverans direkt till leveransadressen (gäller inom Sverige, öar undantagna). Chaffören lossar godset själv hos er.
Observera att vägen, dit leveransen ska ske, och kranbilens uppställningsplats behöver vara dimensionerad för en kranbil. Du som kund ansvarar för att säkerställa detta. Kontakta oss vid frågor.

Att bygga upp en Carport
Carporten levereras obehandlad och omålad i byggsats. Leveransen är komplett med alla delar från stomme till takläggning. Takbeläggning, takplåt, övriga taktillbehör och grund ingår dock ej i leveransen. Våra leverantörer har lagt stort fokus på att ta fram konstruktioner som är enkla att montera samt på att tillhandahålla tydliga ritningar. Monteringen av carporten när markarbetet är gjort tar sällan mer än två dag. Detta då allt är mycket väl förberett för att göra monteringen så enkel som möjligt för dig som kund. Monteringen kan även den som normalt inte är så händig klara utan problem. Då det är en större byggnad, är det viktigt att sortera upp allt material innan byggnationen påbörjas för att få till en effektiv monteringsprocess.

Bygglov och bygganmälan
Denna typ av konstruktion kräver nästan alltid bygglov. Bygglovsreglerna följer reglerna enligt Plan och Bygglagen (PBL). Utöver detta kan det finnas specifika regler för byggnationen definierade av din kommun och aktuella detaljplaner. Tala med din kommun för mera information i ärendet för att veta vad som gäller just dig.

Vid frågor gällande bygglov rekommenderar vi er att kontakta er kommuns Stadsbyggnadskontor eftersom lokala avvikelser är vanliga.


Se även

Carport Karl 2

Byggarea: 27,4 m2

24 990 kr
Carport Karl 20,6 kvm

Byggarea: 30,7 m2

29 990 kr

Stäng