Hem / Carport / Carport Karl 20,6 kvm
Carport Karl 20,6 kvm
Carport Karl 20,6 kvmCarport Karl 20,6 kvm

Karl är en carport på 30,7 kvm med plats för två bilar i en stabil konstruktion.
Den perfekta lösningen för dig som vill skydda bilen från sol, regn och snö. Du slipper skrapa och skotta fram till bilen på vintern och på sommaren har du en sval bil. Under "Extrautrustning" väljer du enkelt till yttakpapp.

Dimension stolpe 120 x 120 mm.

Filer
Ritning och manual
HUSochSTUGAs generella tips och råd vid montering

Nedanstående mått är angivna med reservation för felskrivning

Mått
Isolerad Nej, det ombesörjer du själv lokalt
Längd (yttermått) 6000 mm
Bredd (yttermått) 5120 mm
Höjd (yttermått) 2440 mm
Vägghöjd till takfot 2065 mm
Byggarea 30,7 kvm
Tak
Takets area 30,7 kvm
Taklutning 1,1 grader
Tjocklek tak 19 mm
Takåsar dimension 70 x 195 mm
Takbeläggning Ingår ej.
Takhöjd
Fri takhöjd 2065 mm
Övrigt
Snözon 1
Levereras i kolli/kollin med följande mått
Kolli nr 1 Vikt 800 kg. Paketlängd 6,0 m. Paketbredd 1,18 m. Pakethöjd 0,44 m.

Leverans
Hemleverans med kranbil (fraktfritt): Leverans direkt till leveransadressen (gäller inom Sverige, öar undantagna). Chaffören lossar godset själv hos er.
Observera att vägen, dit leveransen ska ske, och kranbilens uppställningsplats behöver vara dimensionerad för en kranbil. Du som kund ansvarar för att säkerställa detta. Kontakta oss vid frågor.

Att bygga upp en Carport
Carporten levereras obehandlad och omålad i byggsats. Leveransen är komplett med alla delar från stomme till takläggning. Takbeläggning, takplåt, övriga taktillbehör och grund ingår dock ej i leveransen. Våra leverantörer har lagt stort fokus på att ta fram konstruktioner som är enkla att montera samt på att tillhandahålla tydliga ritningar. Monteringen av carporten när markarbetet är gjort tar sällan mer än två dag. Detta då allt är mycket väl förberett för att göra monteringen så enkel som möjligt för dig som kund. Monteringen kan även den som normalt inte är så händig klara utan problem. Då det är en större byggnad, är det viktigt att sortera upp allt material innan byggnationen påbörjas för att få till en effektiv monteringsprocess.

Bygglov och bygganmälan
Denna typ av konstruktion kräver nästan alltid bygglov. Bygglovsreglerna följer reglerna enligt Plan och Bygglagen (PBL). Utöver detta kan det finnas specifika regler för byggnationen definierade av din kommun och aktuella detaljplaner. Tala med din kommun för mera information i ärendet för att veta vad som gäller just dig.

Vid frågor gällande bygglov rekommenderar vi er att kontakta er kommuns Stadsbyggnadskontor eftersom lokala avvikelser är vanliga.


Se även

Carport Karl 2

Byggarea: 27,4 m2

24 990 kr
Carport Krister med förråd

Byggarea: 31,3 m2
Golvarea: 8,0 m2
Väggtjocklek: 44 mm

42 290 kr

Stäng