Hem / Carport / Carport Karl 2
Carport Karl 2
Carport Karl 2

Karl 2 är en carport på 27,4 kvm som skyddar bilen väl och är kraftigt konstruerad med stabila bärande delar. I Carl 2 finns plats för mer än bilen tex cyklar etc.

Filer
Ritning och manual
HUSochSTUGAs generella tips och råd vid montering

Nedanstående mått är angivna med reservation för felskrivning

Mått
Dimension stolpe 120 x 120 mm
Isolerad Nej, det ombesörjer du själv lokalt
Längd (yttermått) 7620 mm
Bredd (yttermått) 3600 mm
Höjd (yttermått) 2320 mm
Vägghöjd till takfot 2065 mm
Byggarea 27,4 kvm
Tak
Takets area 27,4 kvm
Taklutning 1,1 grader
Tjocklek tak 19 mm
Takåsar dimension 60 x 160 mm
Takbeläggning Ingår ej.
Takhöjd
Fri takhöjd 2065 mm
Övrigt
Snözon 1
Levereras i kolli/kollin med följande mått
Kolli nr 1 Vikt 650 kg. Paketlängd 6,0 m. Paketbredd 1,18 m. Pakethöjd 0,39 m.

Om leveransen
Välj något av följande leveranssätt:

  • Hemleverans (fraktfritt): Leverans direkt till leveransadressen med förutsättning att du ombesörjer lossningen själv från lastbilen med t ex truck.
  • Hemleverans och lossning med kranbil (kostnad 1200 kr/tim): Har du inte möjlighet att själv ombesörja lossningen från lastbilen kan vi istället skicka en kranbil. Kostnaden för denna debiteras i efterhand.
  • Egen avhämtning (fraktfritt): Samtliga produkter i vårt sortiment kan hämtas direkt från vårt lager i Gävle.
  • Avhämtning närmaste Schenkerterminal (fraktfritt): Leverans till din närmaste Schenkerterminal. Därifrån hämtar du godset själv med t ex släpvagn.

Att bygga upp en Carport
Carporten levereras obehandlad och omålad i byggsats. Leveransen är komplett med alla delar från stomme till takläggning. Takbeläggning, takplåt, övriga taktillbehör och grund ingår dock ej i leveransen. Våra leverantörer har lagt stort fokus på att ta fram konstruktioner som är enkla att montera samt på att tillhandahålla tydliga ritningar. Monteringen av carporten när markarbetet är gjort tar sällan mer än två dag. Detta då allt är mycket väl förberett för att göra monteringen så enkel som möjligt för dig som kund. Monteringen kan även den som normalt inte är så händig klara utan problem. Då det är en större byggnad, är det viktigt att sortera upp allt material innan byggnationen påbörjas för att få till en effektiv monteringsprocess.

Bygglov och bygganmälan
Denna typ av konstruktion kräver nästan alltid bygglov. Bygglovsreglerna följer reglerna enligt Plan och Bygglagen (PBL). Utöver detta kan det finnas specifika regler för byggnationen definierade av din kommun och aktuella detaljplaner. Tala med din kommun för mera information i ärendet för att veta vad som gäller just dig.

Vid frågor gällande bygglov rekommenderar vi er att kontakta er kommuns Stadsbyggnadskontor eftersom lokala avvikelser är vanliga.


Se även

Carport Karl 20,6 kvm
-11%

Byggarea: 30,7 m2

20 890 kr (23 490 kr)
Carport Krister med förråd
-12%

Byggarea: 31,3 m2
Golvarea: 8,0 m2
Väggtjocklek: 44 mm

44 990 kr (50 990 kr)

Stäng