Hem / Garage / Garage Mauritius - trädörr
Garage Mauritius - trädörr
Garage Mauritius - trädörrGarage Mauritius - trädörr

Garage Mauritius är ett knuttimrat garage på 21,4 kvm med en väggtjocklek på 28 mm och en dubbel trädörr. En enkel lösning för dig som vill skydda bilen från väder och vind. Taket bör kläs med takpapp eller Shingel som du enkelt köper till under "Extrautrustning", där kan du även lägga till glidregeljärn om du ska isolera garaget.

Skruv och spik medföljer till montering.

Filer
Ritning och manual
Specifikation port
HUSochSTUGAs generella tips och råd vid montering

Nedanstående mått är angivna med reservation för felskrivning

Mått
Väggens tjocklek 28 mm
Väggprofiler Info saknas
Isolerad Nej, det ombesörjer du själv lokalt
Längd (yttermått) 5100 mm
Bredd (yttermått) 3300 mm
Höjd (yttermått) 2658 mm
Vägghöjd till takfot Info saknas
Byggarea 21,4 kvm
Golv
Golvarea Garage 16,4 kvm
Tjocklek golv Inget golv
Tak
Takets överhäng 300 mm
Isolerad Nej, det ombesörjer du själv lokalt
Takbeläggning Ingår ej.
Fönster
Antal fönster (ej inkluderat i dörrarna) 0
Dörr
Antal ytterdörrar (tillval) 0
Garageport
Trädörr 1 2390 x 2020 mm
Vipport 1 Ingen vipport
Övrigt
Konstruktionstyp Knuttimrad
Levereras i kolli/kollin med följande mått
Kolli nr 1 Vikt 882 kg. Paketlängd 6,3 m. Paketbredd 1,2 m. Pakethöjd 0,52 m.

Leverans
Hemleverans med kranbil (fraktfritt): Leverans direkt till leveransadressen (gäller inom Sverige, öar undantagna). Chaffören lossar godset själv hos er.
Observera att vägen, dit leveransen ska ske, och kranbilens uppställningsplats behöver vara dimensionerad för en kranbil. Du som kund ansvarar för att säkerställa detta. Kontakta oss vid frågor.

Att bygga upp ett Garage
Garaget levereras obehandlat och omålat i byggsats. Leveransen är komplett med alla delar från stomme till takläggning. Takbeläggning, takplåt, övriga taktillbehör och grund ingår dock ej i leveransen. Våra leverantörer har lagt stort fokus på att ta fram konstruktioner som är enkla att montera samt på att tillhandahålla tydliga ritningar. Allt för att monteringen skall vara så enkel som möjligt för dig. Du behöver på intet sätt vara snickare för att bygga ett fritidshus från oss. Har du en vän till hjälp och ni är båda normalhändiga klarar ni att bygga garaget utan problem på någon dag. Om garaget skall isoleras, tänk på att såväl ytan som höjden kan komma att påverkas av isoleringen. Då det är en större byggnad, är det viktigt att sortera upp allt material innan byggnationen påbörjas för att få till en effektiv monteringsprocess. Innan du börjar bygga garaget, fundera gärna en extra gång så att utrymme finnas att ställa upp garagedörren fullt ut och att detär lätt att komma in och ut ur garaget med den typ av material som du har tänkt förvara.

Bygglov och bygganmälan
Denna typ av konstruktion kräver nästan alltid bygglov. Bygglovsreglerna följer reglerna enligt Plan och Bygglagen (PBL). Utöver detta kan det finnas specifika regler för byggnationen definierade av din kommun och aktuella detaljplaner. Tala med din kommun för mera information i ärendet för att veta vad som gäller just dig.

Vid frågor gällande bygglov rekommenderar vi er att kontakta er kommuns Stadsbyggnadskontor eftersom lokala avvikelser är vanliga.


Se även

Garage Nevis - vipport

Byggarea: 27,5 m2
Golvarea: 22 m2
Väggtjocklek: 44 mm

54 990 kr
Garage Roger - ingen dörr

Byggarea: 19,8 m2
Golvarea: 19 m2
Väggtjocklek: 44 mm

32 490 kr (33 990 kr)
Garage Roger - trädörr

Byggarea: 19,8 m2
Golvarea: 19 m2
Väggtjocklek: 44 mm

41 990 kr

Stäng