Hem / Badtunna / Vedeldad badtunna
Vedeldad badtunna
Vedeldad badtunnaVedeldad badtunna

Badtunnan Hot Tube är en badtunna gjord i plast och värmebehandlat trä. Badtunnan värms upp med en vedledad kamin. Förhöj känslan genom att välja till LED belysning och/eller bubbelbadsystem.

Se fram emot varma härliga bad!

Filer
Ritning och manual

Nedanstående mått är angivna med reservation för felskrivning

Mått
Längd (yttermått) 1750 mm
Bredd (yttermått) 1750 mm
Höjd (yttermått) 1050 mm
Levereras i kolli/kollin med följande mått
Kolli nr 1 Vikt 200 kg. Paketlängd 2 m. Paketbredd 1,2 m. Pakethöjd 2,2 m.

Om leveransen
Välj något av följande leveranssätt:

  • Hemleverans (fraktfritt): Leverans direkt till leveransadressen med förutsättning att du ombesörjer lossningen själv från lastbilen med t ex truck.
  • Hemleverans och lossning med kranbil (kostnad 1200 kr/tim): Har du inte möjlighet att själv ombesörja lossningen från lastbilen kan vi istället skicka en kranbil. Kostnaden för denna debiteras i efterhand.
  • Egen avhämtning (fraktfritt): Samtliga produkter i vårt sortiment kan hämtas direkt från vårt lager i Gävle.
  • Avhämtning närmaste Schenkerterminal (fraktfritt): Leverans till din närmaste Schenkerterminal. Därifrån hämtar du godset själv med t ex släpvagn.

Att montera en badtunna
Badtunnan placeras lämpligen på plattor, hårdgjord mark eller ett trädäck. Tänk på att det ska vara ordentlig bärighet under.

Bygglov och bygganmälan
Denna form av byggnad omfattas normalt inte av byggnadstillstånd utan går in under kategorin friggebodar och är därmed till sin natur bygglovsbefriade. Dock krävs som vanligt att du måste följa reglerna i Plan- och bygglagen (PBL). För att vara på den säkra sidan är det alltid bra att kolla vad som gäller i just din kommun. Särskilda föreskrifter kan föreligga med restriktioner kring närhet till tomgräns mm.

Vid frågor gällande bygglov rekommenderar vi er att kontakta er kommuns Stadsbyggnadskontor eftersom lokala avvikelser är vanliga.


Se även

Bastulave 2-pack
2 790 kr (2 990 kr)
Bastutunna Eco vedeldad med halvt fönster
Byggarea: 4,82 m2
Antal personer: 4 st 
Väggtjocklek: 42 / 28 mm
48 990 kr

Stäng